Previous Frame Next Frame
Andean Magical day

Deze dag wordt gegeven door Miguel Lorenzo Lopez en Lieve Volcke

Miguel Lorenzo Lopez is een Chileense man die in Peru leeft, volledige volgens de oude Andean tradities. Hij is een channeler, en spiritueel beeldhouwer van hele bijzondere kristallen schedels en krachtvoorwerpen. Tevens maakt hij prachtige Andean music met typische muziekinstrumenten van daar.
Zijn pad is het universele spirituele bewustzijn vanuit het Andean shamanic perspectief gezien te verhogen om zo eenheid in de wereld te bekomen.

Lieve Volcke is een Belgische vrouw die parttime in Belgie en Portugal vertoeft. Ze is een healer, channeler en spiritueel leraar en artiest. Ze is Priesteres van Avalon en van Rhiannon en Engelen therapeute. Ze schildert spirituele schilderijen en schrijft boeken. Ze is een harptherapeute en aromatherapeute en haar belangrijkste missie op deze aarde is liefde , koestering , schoonheid en eeuwenoude wijsheid te brengen overal waar ze komt...

Het dag programma is als volgt:

10 uur verwelkoming en aanroepen van Spirit en shamanen gidsen, de Godin ix-Chel en Haar zonen, de jaguars, zodat Ze allen samen deze dag onvergetelijk mooi willen helpen maken...dit gebeurt via soulsong singing en muziekinstrumenten.

Voorstellen van Miguel

Lieveke doet een meditatie met de Kristallen schedels met Ix-Chel spray, olie en Shamanic spray.

Miguel vertelt over zjin schedels

lunch

Licht en schaduw via de Schedel kaarten: Lieveke Volcke

Miguel vertelt over zijn krachtvoorwerpen en hoe ermee te werken

Channeling met Ix- Chel via regenboog schedel door Lieveke Volcke

Koffie pauze

healing concert van Miguel en Lieveke met Andean muziekinstrumenten en de harp

Inschrijven kan via Lieveke_Volcke@hotmail.com of telefonisch via 0498042493. De bijdrage voor deze dag, lunch inbegrepen, bedraagt € 111.-