Previous Frame Next Frame
MAGICAL OILS
Angelic Touch oil

De Angelic Touch olie is gechanneld door mij via vijf Aartsengelen om verdriet te helen...je kan het aanbrengen op je kruin chakra, je derde oog chakra, je keel chakra en je hart chakra. Onmiddellijk voel je verlichting, en innerlijke vrede, gekoesterd in de Engelenvleugels van Aartsengel Michael, Raphael, Chamuel, Azrael en Gabriel...

De prijs voor deze olie (10 ml) is € 15.-

Eugeniel oil

Deze Nieuwetijdsaartsengel diende zich aan op 1/11/2011. Hij gaf mij de magische formule van een olie door. Deze bijzondere olie neemt angsten weg, verhoogt je trilling en opent je hart chakra naar een heel nieuw en bijzonder niveau. Een ideale olie voor lichtwerkers en therapeuten. Je brengt het aan op je kruin chakra, hart chakra en wortel chakra. De prijs is € 15.- ( 10 ml )

Tinkling Fairy oil
Deze anointing oil is speciaal doorgechanneld geweest om te gebruiken bij healing, massage, inwijdingen en thuisgebruik. Je raakt de chakra’s aan met de magie van de verborgen werelden. Hij is geschikt voor groot en klein. Na gebruik voel je je één met het verborgen volkje en je gelooft opnieuw in je eigen sprookje op Aarde. De prijs is € 15.- voor een flesje van 10 ml.